Web Analytics Made Easy - Statcounter

صبح امروز تعدادی از کامیون داران زاهدانی به علت کم شدن میزان سهیمه سوخت از 30روز به 16روز تجمع اعتراض آمیزی را برگزار کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، در حالی صبح امروز شاهد تجمع کامیون داران در مقابل جایگاه سوخت ایران در انتهای بلوار انقلاب زاهدان بودیم که این اتفاق برای چندمین بار در روزهای اخیر در نقاط مختلف کشور و استان رخ داده و علت این اقدام کامیون داران نیز در پی کاهش سهمیه سوخت به مدت 16روز بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از حاضرین در این تجمع گفت: نصف ماه را باید به علت کاهش سوخت بیکار و خانه نشین باشیم که این اقدام مسئولان باعث شده نتوانیم تسهیلات خودرو و خرج خانه خود را به دست آوریم و با پرداخت مخارج با مشکل مواجه شویم.

کیخا در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون افزود: سال گذشته چند روز از سهیمه سوخت را به دلیل وجود روزهای جمعه ها کسر کردند که با کسری سوخت ساختیم اما از ابتدای امسال نیز سهیمه سوخت کامیون ها را 16روز می دهند که اجبارا باید روزهای دیگر را بیکار و خانه نشین باشیم.

یکی دیگر از رانندگان حاضر در این تجمع گفت: مسئولان پاسخگوی ما رانندگان نیستند و می گویند این کسر سوخت از تهران انجام شده است.

قلجایی افزود: این کاهش سهمیه سوخت هیچ چیزی جز ضرر برای رانندگان و مالکان کامیون ها ندارد؛ اکنون چه کسی می تواند جوابگوی ما باشد؟

وی بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون چند بار سهیمه سوخت را کم کردند در صورتی که تمام کامیون ها دارای سیستم gpsهستند و می توانند میزان فعالیت هر خودرو را مسئولان ببینند، این بی انصافی است که با این میزان کار، سوخت را قطع کرده و ما را از کار در نصف ماه محروم کنند.

شایان ذکر است رانندگان دیگر نیز در طی سخنانی خواستار بررسی موضوع و رفع این کسری سهمیه سوخت شدند.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۹۸۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند آمایش و نقشه راه معادن مازندران تدوین شود

ایسنا/مازندران استاندار مازندران با تاکید براینکه لازم است، معادن مازندران در حکمرانی اقتصادی کشور نقش واقعی داشته باشند، گفت: صورت جلسات شورای معادن می‌بایست مبتنی بر تحرک بخشی در معادن استان و ایجاد زنجیره ارزش، پایش نظارت منطقی و عدالت محوری باشد.

یوسف نوری ۱۸ اردیبهشت در جلسه شورای معادن استان مازندران با عنوان اینکه معدن بیشترین ارزش افزوده را در بخش‌های اقتصادی دارد و فاصله‌اش با سایر بخش‌ها بسیار زیاد است، اظهار کرد: جهش تولید توام با مشارکت مردم هدف اصلی ما در مدیریت معادن است لذا بخشی از  درآمدی که از معادن بدست می‌آید می‌بایست صرف امورات مناطق شود.

وی ادامه داد: حدود ۱۱ هزار معدن در استان داریم که تنها از حدود ۶۰ درصد این معادن توانستیم استفاده کنیم و سیاست جذب بخش خصوصی در معادن موفق نبوده است.

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان اینکه،‌ برای حکمرانی شایسته نیازمند هستیم در حوزه معادن سند نقشه راهی ترسیم کنیم که پیوست فرهنگی و زیست محیطی داشته باشد، تصریح کرد: در حال حاضر شرکت‌های اقتصادی همچون پتروشیمی کمربند سبز زیست محیطی دارد لذا بطور کل آلاینده‌ها قابلیت کنترل و مدیریت دارد و باید با توانمند سازی مردم و ایجاد زنجیره در مناطق مختلف روستایی نسبت به بهره‌گیری از ظرفیت معادن  اقدام کنیم.

این مسئول تصریح کرد: می‌بایست زنجیره تامین به زنجیره ارزش آفرینی تبدیل شود که این مهم در وزارت کشور هدف گذاری شده است، معدن‌داران باید دسترسی را برای محیط زیست ایجاد کنند؛ بطوریکه محیط زیست رقیب معدن داران نیست.

نوری افزود: اکتشاف معادن نباید حقی برای اشخاص عادی ایجاد کند لذا می‌بایست اکتشاف معادن به شرکت‌های دارای اهلیت قانونی واگذار شود تا شاهد بهره‌وری و فرآوری معدن باشیم.

وی با اشاره به اینکه اهلیت معدن‌داران باید از ملاک‌های اصلی ما باشد و ایجاد شرکت‌های معدنی با ممیزی بالا باید در دستور کار شورای معادن قرار گیرد، خاطرنشان کرد: احساس شراکت در انجام کارها منجر به نتیجه‌گیری می‌شود و وضعیت برداشت از معادن باید مورد بررسی دقیق صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • بازنگری سهمیه سوخت عملیات مکانیزه زراعی و باغی
  • کشف بیش از ۵ تن قند احتکاری در زاهدان
  • سند آمایش و نقشه راه معادن مازندران تدوین شود
  • اشلی یانگ: سبک مورینیو با فلسفه منچستریونایتد همخوانی نداشت
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت
  • اکثر محورهای اصفهان بارانی است
  • تصاویری زیبا از همخوانی خادمان در چایخانه حضرت رضا(ع) | ویدئو
  • ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ساوه کشف شد